Korszakhatáron

 2012.06.14. 12:51

Ma az emberiséget a tudományos nemtudás felhője borítja sötétbe.

A be nem avatott néz és nem lát.  Belső hangját elnyomja és értelmére hallgat.  Számára két küzdő áll egymással szemben: jó és rossz, tudomány és sarlatánság, bűnözés és rendvédelem, szennyező és környezetvédő, és így tovább.  Ezt teremtettük és teremtjük újjá naponta, mert eszerint élünk.  Világító eszközöket gyártva azt hittük, eljött a világosság ideje, de csak a dualizmus korába léptünk.  Elszigetelt dobozainkat a felgerjesztett energia fehérre meszeli, míg a mögöttes anyag éjfekete.  Jók vagyunk, hittük a gonoszt kívülre helyezve.  A bűnt elítéljük és börtönbe zárjuk és azt hisszük, az nem mi vagyunk.  Jegyezd meg: minden mi vagyunk.  Jó és rossz vagyunk.  Minden én vagyok és én minden vagyok, nincs kivétel.

Az Egység eljövendő világa nem dualista.  Az Egység Egész.  Amikor készen leszel rá, a Kettősség Egységgé válik benned is.

Korunk a zavar és összevisszaság kora.  A jövő helyükre teszi a dolgokat.  Nincs más választásunk.
(2012. április vége)

A bejegyzés trackback címe:

https://elrendeltetett.blog.hu/api/trackback/id/tr304587894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása