Szimfónia

 2012.10.09. 22:52

Egy még soha nem hallott, egyedülálló szimfóniának vagyunk zeneszerzői, zenészei és élvező közönsége.  Hogy hányan vagyunk, mit gyakorlunk és mennyire vagyunk harmóniában egymással, az folyamatosan alakul. 

Minden jegy elkelt, az előadás meg lesz tartva.  A szólamait halljuk, hiszen azt gyakoroljuk.  A hírnökeit ismerjük: mi magunk vagyunk.  Próbája rég megbukott, mások szerint fényes siker volt.  A kritikusok ma is veszekszenek.

(2012 július 5)

A bejegyzés trackback címe:

https://elrendeltetett.blog.hu/api/trackback/id/tr34829821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garaboncos · http://elrendeltetett.blog.hu 2013.06.02. 12:54:41

"We are members of a vast cosmic orchestra in which each living instrument is essential to the complementary and harmonious playing of the whole."

„Mindnyájan egy hatalmas kozmikus zenekar tagjai vagyunk, melyben minden egyes élő hangszer nélkülözhetetlen az egész kiteljesedett és harmonikus játékához."

(J. Allen Boone: Kinship with all life)
süti beállítások módosítása