"Itt akkor lesz változás, ha mi a változást létrehozzuk. Nincsen külső megoldás.

Amikor kiszáradt a tenger a halak feje fölül, ők is várhatták volna, hogy majd esetleg jön az új eső, jön az árvíz és akkor nem kell úgy tátogniuk a parton. De láttuk, hogy azok a halak a túlélők, azok tanultak meg tüdővel lélegezni, akik az egyik napról a másikra felfogták a változás szükségszerűségét és képesek voltak kilépni a szárazföldre. Nem kisebb az evolúciós lépés ma sem. Nem kisebb a feladat, mint a "jól működő" komfortzónánkból kilépjünk, és hajlandóak legyünk újból egy óriási nagy evolúciós lépést megtenni.

Azért nem annyira látványos, mert ugyanebbe a kis bőrzacskóba fogom ezt a lélekérzésemet továbbvinni, de BELÜL változom. S amikor belül megváltozunk, akkor ez a külvilágban a cselekedeteinkben megjelenik, a gondolatainkban megjelenik és a közös gondolati mező változásával ez a rendszer azzá válik, amivé mi tesszük. De kívülről nincs semmiféle változás, merthogy minden út rajtad keresztül vezet."

(Jakab István, VNTV)

A bejegyzés trackback címe:

https://elrendeltetett.blog.hu/api/trackback/id/tr515070346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása